Autor W±tek: Reklama na forum  (Przeczytany 2859 razy)

rabbit

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 5
Reklama na forum
« dnia: Grudzieñ 04, 2012, 00:14:46 »
Dzisiaj na forum które za³o¿y³em pojawi³a siê reklama graficzna;adres strony www.kov.darmowefora.pl
Czy istniej mo¿liwo¶æ zlikwidowania tej reklamy?
Osobi¶cie nie jestem zainteresowany ani reklama,bardziej interesuje mnie przejrzysto¶æ forum.

Proszê o odpowied¼.

tomek

• Administrator
  • Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 244
    • Darmowe Fora
Odp: Reklama na forum
« Odpowied¼ #1 dnia: Grudzieñ 04, 2012, 08:26:32 »
Serwis po ponad 5 latach musi w koñcu na siebie zacz±æ zarabiaæ, dlatego te¿ zosta³y wprowadzone reklamy.

Przed nami du¿e zmiany zwi±zane z przeniesieniem for na najnowszy skrypt SMF 2.0.2, które wymagaj± czasu jak i nak³adu pieniêdzy. Ale spokojnie, z serwisu nadal bêdzie mo¿na korzystaæ za darmo i nic siê w tej kwestii nie zmieni.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!

rabbit

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 5
Odp: Reklama na forum
« Odpowied¼ #2 dnia: Grudzieñ 04, 2012, 09:20:41 »
Wszystko rozumiem,forum musi na siebie zarobiæ.
Tylko ¿e to które za³o¿y³em wymaga du¿o pracy.Informacje które s± tam wrzucane wymagaj± po¶wiêcenia du¿o czasu na szukanie po internecie.Jest równie¿ potrzeba moderowania i administrowania poniewa¿ s± to informacje czêsto cenotwórcze.Wszyscy robi± to za darmo.
W jednym z postów przeczyta³em ¿e nie umieszczacie reklam graficznych,a jednak.
A tutaj klops.
Nie mam pretensji o wrzucenie reklamy bo to nie moja domena.
Tylko ¿e za kompletna darmochê ja reklamujê Wasze "darmowe fora" i nikt mi nie napiszê dziêkujemy.
Wszystko tak zostanie bo nie ma innego wyj¶cia ale w regulaminie powinien byæ konkretny zapis ¿e takie reklamy bêd± umieszczane a za³o¿yciel forum nie otrzymuje z tego tytu³u ¿adnych profitów.
Zak³adaj±cy swoje forum jest wtedy  ¶wiadomy ¿e ze swojej pracy nie bêdzie mia³ nic oprócz satysfakcji.