Autor W±tek: Znikaj±ce tematy i posty. Pro¶ba o POMOC !!!  (Przeczytany 2608 razy)

lucjanos

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 4
Znikaj±ce tematy i posty. Pro¶ba o POMOC !!!
« dnia: Pa¼dziernik 10, 2010, 20:10:26 »
Witam.

W dniu dzisiejszym, tj. 10.10, poznika³y z mojego forum tematy i posty !!! Z minuty na minutê zniknê³o wiele tematów oraz mnóstwo postów. Wygl±da³o to tak, jakby dzia³a³ jaki¶ automat. By³o ponad 400 postów, a po kilkunastu minutach pozosta³o 144. Czê¶æ tematów siê sama pozamyka³a, inne poprzykleja³y itp. itd. !!! Ja jestem adminem tego forum, ale nic administracyjnego w dniu dzisiejszym nie robi³em. Totalny chaos, a to forum jest dla mnie i 50 innych u¿ytkowników bardzo wa¿ne. Adminie pomó¿ !!! Chodzi o forum http://lkr.darmowefora.pl  Nie wiem sk±d siê wzi±³ ten problem. Jest jaki¶ sensowny backup ? Czekam z niecierpliwo¶ci± na odpowied¼.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 10, 2010, 22:51:18 wys³ana przez lucjanos »

lucjanos

• Nowy u¿ytkownik
  • *
Odp: Znikaj±ce tematy i posty. Pro¶ba o POMOC !!!
« Odpowied¼ #1 dnia: Pa¼dziernik 11, 2010, 17:20:16 »
Czy kto¶ wie z jak± czêstotliwo¶ci± zagl±da tutaj admin ? Ja naprawdê potrzebujê pilnie pomocy z moim forum.

Teknoman

• U¿ytkownik
  • **
  • Wiadomo¶ci: 82
« Odpowied¼ #2 dnia: Pa¼dziernik 11, 2010, 18:11:06 »
Czy kto¶ wie z jak± czêstotliwo¶ci± zagl±da tutaj admin ? Ja naprawdê potrzebujê pilnie pomocy z moim forum.
Mo¿na j± porównaæ do prêdko¶ci ¶wiat³a  ;D

Co do pierwszego mo¿liwe, ¿e sam je sobie przez przypadek usun±³e¶.
Druga mo¿liwo¶æ to to, ¿e zrobi³e¶ czyszczenie forum i wszystkie tematy z przed x dni zosta³y usuniête.
Trzecia mo¿liwo¶æ to taka, ¿e jaki¶ mod/admin po prostu je usun±³ ( najbardziej chyba prawdopodobne )

I takie wyja¶nienie;
- posty same nie znikaj±, co najwy¿ej kto¶ je usuwa.

lucjanos w razie dalszego nieust±pienia problemu jestem gotowy pomóc przez gadu gadu ;) ( ostatnio bawiê siê w detektywa i policjanta ) i nawet jedn± sprawê rozwi±za³em. Jak chcesz pomocy to zostaw gg.
www.Sagableach.pun.pl - nowe forum/pbf bleach wartê uwagi ;]

lucjanos

• Nowy u¿ytkownik
  • *
« Odpowied¼ #3 dnia: Pa¼dziernik 11, 2010, 18:33:46 »
Sam nie usuwa³em na pewno, bo wiem co robiê. Czyszczenia forum nie robi³em. Zreszt± poznika³y posty z róznymi datami, jednak pozosta³o ich trochê, tak¿e najstarszych. Najlepsze jest to, ¿e wg logów sam pokasowa³em posty/tematy, pozamyka³em sporo tematów jak i czê¶æ poprzykleja³em. Tylko z tych logów wynika te¿, ¿e sporo czynno¶ci robi³em w 2 sekundowych odstêpach ! Np. niby kasowa³em jeden post, poczym w zupe³nie innej lokalizacji kolejny itd. itp. Na moje nie jest mo¿liwe fizycznie w takim czasie zrobiæ tyle z³ego. Has³a tak¿e nikomu nie udostêpnia³em. Jak mo¿esz to bardzo proszê o pomoc, bo ludziska z forum mnei zabij±. O to moje gg 1431173

lucjanos

• Nowy u¿ytkownik
  • *
« Odpowied¼ #4 dnia: Pa¼dziernik 13, 2010, 22:07:10 »
W zwi±zku z "b³yskawiczn±" pomoc± ze strony ADMINA, proszê o nie przywracanie czegokolwiek w moim forum. Poradzili¶my sobie w inny sposób. Ogólnie ¿enada...

tomek

• Administrator
  • Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 244
    • Darmowe Fora
« Odpowied¼ #5 dnia: Pa¼dziernik 15, 2010, 07:49:45 »
Mogê zapewniæ, ze swojej strony, ¿e w ostatnim czasie nie kasowali¶my ¿adnych postów na forach.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!