Autor W±tek: Moderatorzy nie widz± za³±czników  (Przeczytany 3003 razy)

arklas

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 3
Moderatorzy nie widz± za³±czników
« dnia: Wrzesieñ 15, 2010, 01:21:29 »
Witam.

Na wstêpie czepnê siê b³êdu, który widzia³em i tutaj, i na stronie g³ównej darmowefora.pl. Chodzi mi o odmianê rzeczownika „fora” – w dope³niaczu brzmi ono „forów”, a nie jakie¶ tam „for” (ta jedna fora – te dwie fory – tych dwóch for?).

A teraz do rzeczy. Jestem jednym z dwóch moderatorów ca³ego forum pl8s.darmowefora.pl (nazwa u¿ytkownika pisana niebieskim kolorem) i nie widzê za³±czników. Nie ma nawet formularza pozwalaj±cego na za³±czanie obrazków. Zanim zosta³em moderatorem, formularz i za³±czniki dzia³a³y mi bez zarzutu. Drugi moderator ma ten sam problem. Czy da siê co¶ z tym zrobiæ?

Teknoman

• U¿ytkownik
  • **
  • Wiadomo¶ci: 82
Odp: Moderatorzy nie widz± za³±czników
« Odpowied¼ #1 dnia: Wrzesieñ 18, 2010, 09:31:57 »
Widocznie dla moderatorów za³±czniki s± wy³±czone. Powiedz administratorowi ¿eby je edytn±³ w administracji ( bodaj¿e s± to pozwolenia - moderatorzy je¿eli siê nie mylê ).

Edit; wejd¼ w Administracja - Zarz±dzami u¿ytkownikami - Zezwolenia - Moderatorzy - i ostatni podpunkt za³±czniki s± domy¶lnie odznaczone  ::)

Edit2; A co do pierwszego o tym niby b³êdzie to proszê bardzo: http://db.tlen.pl/temat.php?id_p=610&id_f=32
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2010, 13:13:58 wys³ana przez Teknoman »
www.Sagableach.pun.pl - nowe forum/pbf bleach wartê uwagi ;]

arklas

• Nowy u¿ytkownik
  • *
« Odpowied¼ #2 dnia: Wrzesieñ 18, 2010, 20:10:45 »
Dziêki. Napisa³em do administratora.

Edit2; A co do pierwszego o tym niby b³êdzie to proszê bardzo: http://db.tlen.pl/temat.php?id_p=610&id_f=32

Skoro: muzeum, te muzea, tych muzeów, to: forum, te fora, tych forów. Potwierdzi³ to nawet s³ownik ortograficzny.

19.09
Za³±czniki ju¿ dzia³aj±. Dziêkujê za pomoc.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2010, 12:36:06 wys³ana przez arklas »

Teknoman

• U¿ytkownik
  • **
  • Wiadomo¶ci: 82
« Odpowied¼ #3 dnia: Wrzesieñ 19, 2010, 14:10:03 »
Tylko muzeum, planetarium czy gimnazjum w liczbie pojedyñczej przez przypadki siê nie odmieniaj±. ^^ dlatego wg. mnie to b³±d nie jest ale tutaj mo¿na siê k³óciæ miesi±cami bo Polska mowa byæ gumowa ;p

;)
www.Sagableach.pun.pl - nowe forum/pbf bleach wartê uwagi ;]

arklas

• Nowy u¿ytkownik
  • *
« Odpowied¼ #4 dnia: Wrzesieñ 20, 2010, 20:01:56 »
„Forum” w liczbie pojedynczej te¿ siê nie odmienia.