Autor W±tek: K³opot.  (Przeczytany 3985 razy)

Aneczka123

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 2
K³opot.
« dnia: Lipiec 03, 2008, 19:29:44 »
Witajcie jestem tu nowa, tak¿e z góry przepraszam za to co zrobiê ¼le.
Sprawa jest pilna.
Mam forum pewnej gry. No i na forum jaki¶ go¶æ napisa³ dwa tematy [temat dostêpny dla go¶ci] o tematyce erotycznej...
Wchodz±c na forum jako administrator, odrazu je skasowa³am, nie mysl±c co robiê. Teraz nie mogê sprawdziæ ani IP, ani innych rzeczy.
Mo¿na jako¶ przywróciæ te tematy? Czy mo¿na jako¶ zarazdziæ?

Pozdrawiam

nowa

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 19
"K³opot."
« Odpowied¼ #1 dnia: Lipiec 04, 2008, 02:52:46 »
    Ja równie¿ jestem tu NOWA...dos³ownie i w przeno¶ni ;D My¶lê, ¿e je¿eli wcze¶niej nie otworzy³a¶ "kosza"(nazwa ma³o istotna), do którego wpada³yby kasowane przez Ciebie posty....To pupencyja zimna i nó¿ki w galarecie... znik³y jak sen z³oty ;D Chyba, ¿e siê mylê... i znajdzie siê jaki¶ m±dry userek, który równie¿ mnie - zechce o¶wieciæ. ;D
    Chêtnych na wklejenie w±tków o tematyce erotycznej znajdziesz wielu, wiêc nie smutaj, ju¿ wkrótce czas uleczy Twe rany! ;)
                                                     Pozdrawiam serdeczni¶cie :-*
« Ostatnia zmiana: Lipiec 04, 2008, 03:00:52 wys³ana przez nowa »

Aneczka123

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 2
Odp: K³opot.
« Odpowied¼ #2 dnia: Lipiec 04, 2008, 08:49:59 »
Ale ja nie chce by wklejali te w±tki. Po prostu nawet nie mogê sprawdziæ kto to bo nie znam numeru IP....
Pozdrawiam.

nowa

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 19
"K³opot"
« Odpowied¼ #3 dnia: Lipiec 04, 2008, 12:43:48 »
    Nie powinna¶ martwiæ siê na zapas, poznanie IP intruza i jego zbanowanie niczego nie zmieni, je¿eli bêdzie chcia³, oraz gdy jego inteligencja mu na to pozwoli, to i tak znajdzie sposób, by wej¶æ na Twoje forum i ponownie co¶ napisaæ. Bêdziesz mia³a wtedy niejedn± okazjê, by przyjrzeæ siê jego IP... ;)
Zapewniam, ¿e mimo to, nadal nie bêdziesz mia³a 100% pewno¶ci, kim jest osobnik znajduj±cy siê po drugiej stronie.
;D

szynszylowiec

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 4
Odp: K³opot.
« Odpowied¼ #4 dnia: Lipiec 16, 2008, 23:08:14 »
Jeszcze powiem, ¿e jest maska pod sieci i IP ci nic nie daje.