Autor W±tek: Prozba do Administracji  (Przeczytany 8590 razy)

SZAKAL

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 10
    • Email
Prozba do Administracji
« dnia: Kwiecieñ 09, 2008, 23:50:56 »
Poniewasz zesza ludzi ktuzrych nudza standardowe wyglady forum coraz bardziej sie powieksza wnosze prozbe o dodanie opci ktura umozliwi dodawanie wygladuw przez samego zainteresowanego oczywiscie jesli jest to mozliwe taka sama prozba co do emotionkuw
Pozdrawiam ;D

lampard

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 28
    • Komunikator ICQ - 1592542
Odp: Prozba do Administracji
« Odpowied¼ #1 dnia: Kwiecieñ 11, 2008, 15:41:28 »
niema takiej opcji a je¶li nawet jak i by by³a to tylko tomek móg³ by tak zrobiæ ale z tego co widze to tomek nie interesuje sie tym
Witam W imieniu administracji mam zaszczyt zaprosiæ wszystkich na Forum Prawdziwego Kibica.
Nasze Forum jest nowe wiêc nie posiadamy zaplecza dlatego te¿ poszukujemy moderatorów . chêtnych

SZAKAL

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 10
    • Email
« Odpowied¼ #2 dnia: Kwiecieñ 12, 2008, 00:17:35 »
lampard zgasi³e¶ mnie trochê szkoda ze nie ma takiej mo¿liwo¶ci :( :( :(

domin

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 2
    • Email
« Odpowied¼ #3 dnia: Czerwiec 26, 2008, 08:36:01 »
popracój nad ortograwiom haha :P

kejcik

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 5
    • Email
« Odpowied¼ #4 dnia: Lipiec 09, 2008, 23:46:52 »
no fajnie jakby mozna bylo wgrac swoje emotki ;)

falco-06

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 3
« Odpowied¼ #5 dnia: Lipiec 13, 2008, 22:15:38 »
Mam pytanie a raczej pro¶bê jak zrobiæ w³asne forum i potem jak kilka moich przyjació³ siê zarejestruje ,zamkn±æ forum ca³kowicie .Chcê by tylko Ci co s± zarejestrowani mogli wchodziæ na moje forum.Ostatnio mia³em k³opoty ??? ,zreszt± Wam opiszê o co mi chodzi.Mia³em w³asne forum <pewna osoba > siê na nie po prostu w³ama³a pokrad³a nasze zdjêcia  i rozsy³a po necie ,mam jej maila oraz IP .Dodam ¿e ta osoba w³amywa³a mi siê dwa razy na forum :'(Szuka³em na necie co¶ zwi±zanego z kodeksem karnym,ale albo nie umie szukaæ (pisa³em tak samo na jedn± stronkê ale nie mam odpowiedzi)....Mam pytanie je¶li znacie siê na prawie karnym ,powiedzcie mi co tej "osobie" mo¿e groziæ za to co zrobi³a?Nie chcê tego zg³aszaæ na policjê ,wiem ¿e ma ma³± córkê któr± wychowuje sama,ale ta osoba dalej mi nie daje spokoju po prostu mi grozi >:(...Jak mam j± za przeproszeniem "udupiæ" ,czyli daæ jej jasno do zrozumienia ¿e je¶li dalej bêdzie mnie prze¶ladowaæ to mo¿e siê to dla niej ¼le skoñczyæ...... Podpowiedzcie mi jakie s± na to paragrafy itp...Proszê wy¶lijcie mi wiadomo¶æ na PW ,bo ja gubiê siê jeszcze na forum,albo na mojego maila falco-06@o2.pl    Dziêki za pomoc
„Muss ich denn sterben...um zu leben...”