Mam pytanie a raczej pro¶bê jak zrobiæ w³asne forum i potem jak kilka moich przyjació³ siê zarejestruje ,zamkn±æ forum ca³kowicie .Chcê by tylko Ci co s± zarejestrowani mogli wchodziæ na moje forum.Ostatnio mia³em k³opoty
,zreszt± Wam opiszê o co mi chodzi.Mia³em w³asne forum <pewna osoba > siê na nie po prostu w³ama³a pokrad³a nasze zdjêcia i rozsy³a po necie ,mam jej maila oraz IP .Dodam ¿e ta osoba w³amywa³a mi siê dwa razy na forum :'(Szuka³em na necie co¶ zwi±zanego z kodeksem karnym,ale albo nie umie szukaæ (pisa³em tak samo na jedn± stronkê ale nie mam odpowiedzi)....Mam pytanie je¶li znacie siê na prawie karnym ,powiedzcie mi co tej "osobie" mo¿e groziæ za to co zrobi³a?Nie chcê tego zg³aszaæ na policjê ,wiem ¿e ma ma³± córkê któr± wychowuje sama,ale ta osoba dalej mi nie daje spokoju po prostu mi grozi
...Jak mam j± za przeproszeniem "udupiæ" ,czyli daæ jej jasno do zrozumienia ¿e je¶li dalej bêdzie mnie prze¶ladowaæ to mo¿e siê to dla niej ¼le skoñczyæ...... Podpowiedzcie mi jakie s± na to paragrafy itp...Proszê wy¶lijcie mi wiadomo¶æ na PW ,bo ja gubiê siê jeszcze na forum,albo na mojego maila
falco-06@o2.pl Dziêki za pomoc