Autor W±tek: Skasowano forum  (Przeczytany 3065 razy)

Serge

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 1
Skasowano forum
« dnia: Czerwiec 26, 2013, 09:26:39 »
Witam,

Jak w temacie - skasowano moje forum  ???, które przygotowywa³em od d³u¿szego czasu pod sesje RPG PBF maj±c± siê odbyæ w wakacje. W³o¿y³em w to mega du¿o pracy, a forum po prostu przesta³o nagle istnieæ (a jeszcze kilka dni temu normalnie mog³em na nie wej¶æ). Je¶li to jeszcze mo¿liwe, proszê o przywrócenie go do ¿ycia.

Oto adres:

www.genext.darmowefora.pl

Z góry dziêki, mam nadziejê, ¿e siê uda, gdy¿ bardzo mi na tym zale¿y.

tomek

• Administrator
  • Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 244
    • Darmowe Fora
Odp: Skasowano forum
« Odpowied¼ #1 dnia: Czerwiec 26, 2013, 11:35:05 »
Przykro mi, ale niestety nie jest to mo¿liwe. Forum musia³o zostaæ usuniête ponad 10 dni temu, bo tak± mam najstarsz± kopiê, w której ju¿ go nie ma.

Forum zosta³o usuniête poniewa¿ spe³nia³o przynajmniej 1 z poni¿szych warunków, zapisanych w 5 paragrafie regulaminu.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!

Bingo

• Nowy u¿ytkownik
  • *
  • Wiadomo¶ci: 2
« Odpowied¼ #2 dnia: Lipiec 02, 2013, 20:02:31 »
Mia³em  kiedy¶ i ja tu swoje forum pt Testosteron,i niestety z przyczyn nie widomych do dzisiaj  administracja Darmowe Fora , nie jest w stanie przyznaæ siê dlaczego tak na prawdê to forum zosta³o skasowane.T³umaczenie administracji darmowych for,¿e forum Testosteron by³o skasowane  z powodu bardzo s³abej aktywno¶ci,by³o totaln± bzdur±,gdy¿  jako¶ dziwnym zbiegiem okoliczno¶ci,forum to znajdowa³o siê na 11 miejscu na li¶cie najbardziej aktywnych  for.Po tym paskudnym i nie uczciwym procederze ze  strony administracji Darmowych For,ju¿ mi siê  naprawdê odechcia³o zak³adania nowego forum,bo skutecznie zosta³em zniechêcony,nie  s³usznym wykasowaniem mojego poprzedniego forum.

tomek

• Administrator
  • Aktywny u¿ytkownik
  • Wiadomo¶ci: 244
    • Darmowe Fora
« Odpowied¼ #3 dnia: Lipiec 03, 2013, 09:41:32 »
Bingo, regulamin jasno okre¶la, kiedy forum mo¿e zostaæ skasowane i pod jego wytyczne zosta³y napisane skrypty kasuj±ce opuszczone fora. Innymi s³owy, nie kasujemy for rêcznie, tylko robi to automat.

Dziwiê siê równie¿, sk±d te¿ wiesz na którym miejscu by³o twoje forum na li¶cie najbardziej aktywnych for, skora lista ta ma jedynie 7 pozycji i wy¶wietla fora wed³ug ilo¶ci napisanych wiadomo¶ci a nie aktywno¶ci.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!