Autor Wątek: Skasowano forum  (Przeczytany 3068 razy)

Serge

• Nowy uÂżytkownik
  • *
Skasowano forum
« dnia: Czerwiec 26, 2013, 09:26:39 »
Witam,

Jak w temacie - skasowano moje forum  ???, ktĂłre przygotowywaÂłem od dÂłuÂższego czasu pod sesje RPG PBF majÂącÂą siĂŞ odbyĂŚ w wakacje. WÂłoÂżyÂłem w to mega duÂżo pracy, a forum po prostu przestaÂło nagle istnieĂŚ (a jeszcze kilka dni temu normalnie mogÂłem na nie wejœÌ). JeÂśli to jeszcze moÂżliwe, proszĂŞ o przywrĂłcenie go do Âżycia.

Oto adres:

www.genext.darmowefora.pl

Z gĂłry dziĂŞki, mam nadziejĂŞ, Âże siĂŞ uda, gdyÂż bardzo mi na tym zaleÂży.

tomek

• Administrator
  • Aktywny uÂżytkownik
    • Darmowe Fora
Odp: Skasowano forum
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 26, 2013, 11:35:05 »
Przykro mi, ale niestety nie jest to moÂżliwe. Forum musiaÂło zostaĂŚ usuniĂŞte ponad 10 dni temu, bo takÂą mam najstarszÂą kopiĂŞ, w ktĂłrej juÂż go nie ma.

Forum zostaÂło usuniĂŞte poniewaÂż speÂłniaÂło przynajmniej 1 z poniÂższych warunkĂłw, zapisanych w 5 paragrafie regulaminu.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!

Bingo

• Nowy uÂżytkownik
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 02, 2013, 20:02:31 »
MiaÂłem  kiedyÂś i ja tu swoje forum pt Testosteron,i niestety z przyczyn nie widomych do dzisiaj  administracja Darmowe Fora , nie jest w stanie przyznaĂŚ siĂŞ dlaczego tak na prawdĂŞ to forum zostaÂło skasowane.TÂłumaczenie administracji darmowych for,Âże forum Testosteron byÂło skasowane  z powodu bardzo sÂłabej aktywnoÂści,byÂło totalnÂą bzdurÂą,gdyÂż  jakoÂś dziwnym zbiegiem okolicznoÂści,forum to znajdowaÂło siĂŞ na 11 miejscu na liÂście najbardziej aktywnych  for.Po tym paskudnym i nie uczciwym procederze ze  strony administracji Darmowych For,juÂż mi siĂŞ  naprawdĂŞ odechciaÂło zakÂładania nowego forum,bo skutecznie zostaÂłem zniechĂŞcony,nie  sÂłusznym wykasowaniem mojego poprzedniego forum.

tomek

• Administrator
  • Aktywny uÂżytkownik
    • Darmowe Fora
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 03, 2013, 09:41:32 »
Bingo, regulamin jasno okreÂśla, kiedy forum moÂże zostaĂŚ skasowane i pod jego wytyczne zostaÂły napisane skrypty kasujÂące opuszczone fora. Innymi sÂłowy, nie kasujemy for rĂŞcznie, tylko robi to automat.

DziwiĂŞ siĂŞ rĂłwnieÂż, skÂąd teÂż wiesz na ktĂłrym miejscu byÂło twoje forum na liÂście najbardziej aktywnych for, skora lista ta ma jedynie 7 pozycji i wyÂświetla fora wedÂług iloÂści napisanych wiadomoÂści a nie aktywnoÂści.
Nie udzielam pomocy przez PW. Masz problem z forum? Napisz o tym na forum.
Darmowe fora - za³ó¿ w³asne forum za darmo!